Vind ons op Facebook

decanale agenda

Leerhuis'Vrouwen in de Bijbel'

Leerhuis'Vrouwen in de Bijbel'

Je bent welkom in het Leerhuis als je je Bijbelse kennis wil verdiepen of als je wil kennismaken met enkele teksten uit Oud en Nieuw Testament.

Lees meer

 
Solidariteitsmaal

Solidariteitsmaal

Vanaf semptember terug elke maand solidariteitsmaal... Ook benieuwd wie een steuntje krijgt?

Lees meer

 
Jaarthema: Bidden met het Onze Vader

Jaarthema: Bidden met het Onze Vader

Waarom een nieuwe tekst voor het 'Onze Vader'...

Lees meer

Mediazondag 24-25 september

Mediazondag 24-25 september

Elk jaar wordt de laatste zondag van september onze aandacht en financiële bijdrage gevraagd voor de media-initiatieven van de Vlaamse bisschoppen en voor de aanwezigheid van de Vlaamse kerkgemeenschap in de media.

Sinds begin 2016 is het compleet vernieuwde Kerknet www.kerknet.be online. Het doel van dit ambitieuze en innovatieve project is drievoudig: 1. parochies en zoveel mogelijk kerkverbonden organisaties online gemeenschap laten vormen 2. dagelijks nieuws brengen over geloof en Kerk in Vlaanderen en de wereld 3. de Blijde Boodschap op een eigentijdse manier doorgeven aan nieuwe generaties via inspirerende geloofsverhalen.
Om jongeren vandaag in hun leefwereld te kunnen ontmoeten en hen opnieuw met authentieke geloofsverhalen te kunnen boeien, heeft Kerknet nood aan meer mensen en middelen. Daarvoor is het geld van Mediazondagcollectie broodnodig.
We doen dan ook een beroep op uw mildheid bij de omhaling op 24-25 sept.

Deken Herman Lecluyse heet u welkom!